over mij

Mijn eigen verhaal over afvallen!

Afleren en opstellen van gewoontes

Hallo, ik ben Carien, en ik ga je helpen met afvallen !

Mijn naam is Carien Moonen

En samen met Ronald, mijn man, woon ik in Weert.
Als kind was ik altijd al te zwaar, en werd hier vaak mee gepest. Toen ik 17 was, en op school met het mooie vak diëtiek in aanraking kwam, was mijn passie voor voeding geboren en begon ik met lijnen met een goed resultaat van -22 kilo! Maar toen moest ik natuurlijk zorgen dat dit resultaat behouden bleef, en dat was nog niet zo gemakkelijk. Na 2 zwangerschappen en heel wat jaren later wilde ik toch de 10 kilo die er in de loop der jaren weer aan waren gekomen graag kwijt .

Ik heb zelf met succes de My-LifeSlim methode gevolgd en het viel mij gelijk op dat je dit dieet goed kon volhouden, je mag best veel hebben en het is zeker niet te duur.

Ik was mijn 10 kilo kwijt zonder enig hongergevoel en zonder me slap en futloos te voelen (wat ik in het verleden wel vaak had tijdens het lijnen). Ik had juist méér energie en met de heerlijke gerechten kon mijn gezin ook gewoon mee eten. Het voelde niet als een dieet maar als een levensstijlverandering.  Nadat ik op gewicht was ging ik stabiliseren .

 

Ik heb vooral geleerd hoe ik, met genieten van eten, ook op mijn gezonde gewicht kan blijven. Ik ging mezelf voeden en vooral bewust eten in plaats van vullen.  Dit voelde zo goed! Ik voel me fitter en zelfverzekerder en werd er zo blij van dat ik eindelijk een methode had  gevonden waar je van afvalt, zonder honger te hebben. En evengoed ook nog kan genieten, zodat sociale gelegenheden het afvallen niet in de weg staan. 

Dit wilde ik anderen ook leren!

In 2020  heb ik met succes de opleiding ‘My-LifeSlim consulente’ gevolgd en ben daarna mijn eigen praktijk aan huis gestart in Weert. 

 Ik krijg nog steeds complimentjes: wat zie je er goed uit en hoe blijf je zo op gewicht? Of ik nu nooit meer frietjes ,vlaai of chocolade eet? Natuurlijk eet ik ook graag zo nu en dan eens iets heel erg lekkers. Maar dan geniet ik er echt bewust van, en zit het zeker niet naar binnen te proppen.

Koken doe ik nu nog steeds met de heerlijke en eerlijke ‘My-lifeSlim’ recepten die nauwelijks gebruik maken van kant en klare pakjes waarin vaak zoveel zout en suikers zijn toegevoegd.

  • Ben jij na het lezen enthousiast geworden ? 
  • Wil jij meer weten over de My-LIfeSlim methode ?
  • Wil jij afvallen en je levensstijl aanpassen? 
  • Maak dan een afspraak en we gaan samen aan de slag ! 

Ik zal jouw stok achter de deur zijn en jouw nieuwe start naar een gezonder leven.

Volg mij op instagram: @carienmoonen