Ervaringen van klanten

Verhalen van klanten

‘’Ik zag Carien met My-LIfeSlim op facebook voorbij komen .Ik dacht ik ga eerst een intake afspraak maken en dan zie ik wel.Maar ik had al direct een goede klik met Carien en ben dan ook direct begonnen op 26-06-2021. Nu 10 maanden en -30 kg verder ben ik nog steeds super fanatiek om ook de laatste kilo’s eraf te krijgen.Dit is een leefwijze die je gemakkelijk de rest van je leven kunt volhouden. Het hele gezin eet mee en ze vinden bijna alles lekker. De begeleiding bij Carien is natuurlijk Super! Ik zeg doen!’’

“Carien heeft mij gemotiveerd om ‘s morgens te ontbijten alvorens ik na mijn werk ga (wat ik voorheen nooit heb gedaan), hierdoor voel ik mij fitter en mijn conditie is ook sterk verbeterd. Ik zou Carien aan iedereen die gezonder wil gaan leven aanbevelen zij is zeer gedreven en gepassioneerd met haar vak bezig.”

‘’Toen ik voor de eerste keer bij Carien kwam voelde ik mij absoluut niet fit, zat niet lekker in mijn vel en had totaal geen conditie. Door het volgen van de My-LifeSlim methode, ben ik ook gevarieerder gaan eten, en daardoor heel wat kilo’s afgevallen. Ik voelde mij na een paar weken al stukken fitter en heb meer conditie gekregen.
Als ik vragen had of iets was niet duidelijk dan kon ik Carien op allerlei momenten appen of mailen, zij had steeds een luisterend oor en gelijk een goede oplossing of alternatief klaar. Een advies zal ik nooit vergeten : ‘na iedere plas een glas’ ,deze pas ik nog steeds toe. Wat zo fijn is aan deze methode is dat het hele gezin gewoon mee kan eten, wel zo makkelijk. Samen met mijn man Peter (die ook door MLS een gezond gewicht heeft), geniet ik van de wandelingen in Zuid Limburg. Ik ben blij dat ik de hulp van Carien heb ingeschakeld, een en al enthousiasme echt een aanrader!’’

‘’Juni vorig jaar sprak ik Carien bij een muzikaal evenement. Ze zag er stralend uit en was veel afgevallen dankzij My-lifeSlim. De hele zomer ben ik er mee bezig geweest. Ik had erge last van mijn slokdarm, was niet écht fit en had altijd een opgeblazen gevoel. Mijn buik was soms net een ballon. In oktober op intake gegaan en dankzij het enthousiasme van Carien gestart met My-LifeSlim. Carien was altijd positief, ook als het mij een week niet écht lukte. Het was niet moeilijk gemotiveerd te blijven met alle tips en heerlijke recepten. Ik voel me weer fit en heb nauwelijks nog last van mijn slokdarm. Zo blij dat Carien en My-LifeSlim op mijn pad zijn gekomen. IK heb veel meer zelfvertrouwen nu en de joggingbroeken blijven in de kast.’’

‘’Ik voel me blij en veel zelfverzekerder ik heb veel meer conditie en ben veel fitter.Ik had nooit gedacht dat ik nog ooit gezond zou gaan eten maar dat is mij goed gelukt met de hulp van Carien.Echt een aanrader My-LifeSlim, eindelijk een dieet wat echt werkt!’’

‘’Vandaag precies drie maanden geleden ben ik op 100 gram na zeven kilo lichter dankzij de My-LifeSlim Weert praktijk van Carien Moonen. Ik ken Carien al vele jaren als muzikale collega. Carien had altijd tips en weetjes als onze gesprekken over gezondheidskwaaltjes gingen. Toen zij zelf met een praktijk begon en mijn arts mij de tip gaf een paar kilo af te vallen heb ik mij bij haar aangemeld. Ik heb dankzij haar advies en morele steun mijn voedingspatroon aangepast en vooral het nachtelijke snaaien van snoep, chips en koekjes na een optreden weten te elimineren. Ook de bijna dagelijkse liter frisdank is passé. Nu heb ik het voordeel dat ik een uitstekende kok ben en heb ik mij de My Life Slim recepten eigen gemaakt. Wij hebben als gezin zijnde de laatste maanden heerlijk gegeten, vooral recepten die nog nooit op tafel hadden gestaan. Afvallen met de hulp van Carien is een aanrader. Haar appjes met ‘tips & tricks’ zullen je zeker helpen. Mijn broekriem is met drie gaatjes aangehaald! En dat zónder te sporten.’’